Legal notice

Dhr. Husainalie Basnoe
Basnoe Travel
Eerste van der Helststraat 48hs
1072 NV Amsterdam
The Netherlands
T: +31 (0) 20 672 2596
KvK: 62728407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.basnoe.nl

Gebruiksvoorwaarden

U kunt via deze website alleen boekingen maken als u beschikt over een geldig email adres, geldig postadres, geldig telefoonnummer en beschikt over de juiste persoonsgegevens van alle deelnemers. Basnoe Travel raadt gebruikers van deze website aan die internetinstellingen te activeren die nodig zijn voor een optimaal gebruik van deze website. Opgave van foutieve gegevens kan resulteren in het annuleren van de gemaakte boeking en/of in extra kosten die voor rekening komen van de gebruiker van c.q. boeker op deze website.

De beschikbaarheid van alle getoonde vluchten en hotels is onder voorbehoud. Bij de selectie van uw vlucht legt u de vlucht niet vast. Uw vlucht wordt pas definitief bevestigd als u de boeking afrondt. Hierna wordt op het beeldscherm een bevestiging getoond. Het kan voorkomen dat tussen het moment van selectie van beschikbare vluchten, hotels of huurauto’s en de daadwerkelijke boeking items niet meer beschikbaar zijn. Als het item niet meer beschikbaar is kan het niet definitief worden geboekt. Uw boeking wordt dan ook niet bevestigd. In dat geval kunnen aan uw boeking geen rechten worden ontleend. Basnoe Travel is exclusief rechthebbende op de gehele inhoud van deze website. De intellectuele eigendomsrechten, inclusief de auteursrechten die rusten op deze website, inclusief op alle subdomeinen aanwezige materialen en merkrechten, behoren toe aan Basnoe Travel of zijn aan haar in licentie verstrekt door derden. De gebruiker van deze website heeft geen licentie voor of recht op het gebruik van deze merken.

Alle informatie en materialen, met inbegrip van, doch niet beperkt tot, software, teksten, gegevens, grafische voorstellingen, afbeeldingen, geluiden, video's, logo's, iconen of html-codes en andere coderingen, die zich op deze website bevinden, mogen niet worden gepubliceerd, gewijzigd, gekopieerd, gereproduceerd, of op elke andere wijze worden bewerkt buiten de omgeving van deze website zonder voorafgaande toestemming van Basnoe Travel. Een inbreuk op de rechten van deze website zijn strafbaar. Het is niet toegestaan deze website of enig onderdeel ervan te bewerken voor eigen gebruik of voor derden door middel van geautomatiseerde middelen (bijvoorbeeld: 'scrapen', 'crawlen', 'spideren', 'phishing', 'hacken', etc) om systematisch informatie te onttrekken aan of om de inhoud en gegevens van deze website via links te koppelen aan websites van derden.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de via deze website geboekte en gekochte producten of diensten door te verkopen, aan te bieden of anderszins tegen betaling aan derden aan te bieden.

Basnoe Travel behoudt zich het recht voor gebruikers de toegang tot deze website en/of gekoppelde diensten te blokkeren wegens gewichtige reden (bijvoorbeeld: inbreuk op de gebruiksvoorwaarden, frauduleuze poging, etc).

De informatie op deze website kan betrekking hebben op producten of diensten die in landen buiten Nederland niet leverbaar of boekbaar zijn.

Wijzigingen gebruikersvoorwaarden

Basnoe Travel is gerechtigd de gebruiksvoorwaarden van deze website te allen tijde te wijzigen of te vernieuwen zonder een verplichting tot mededeling aan de gebruikers. U bent te allen tijde gehouden aan de op dat moment geldende gebruiksvoorwaarden.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

De genoemde tarieven op de website zijn vanaf-tarieven, op basis van beschikbaarheid. De tarieven en beschikbaarheid worden bepaald en geladen door derden (luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurmaatschappijen, hotelaanbieders en touroperators). In het laden hiervan kunnen fouten opgetreden zijn. Deze tarieven worden via volledig geautomatiseerde processen op de site van basnoe.nl geplaatst en zijn continue onderhevig aan wijzigingen. Basnoe.nl doet haar uiterste best deze tarieven te controleren. Op alle aanbiedingen die op deze website worden gedaan, zijn extra beperkende voorwaarden van de betreffende dienstverlener van toepassing.

Op deze site komen hyperlinks voor naar of wordt verwezen naar externe websites. Basnoe.nl heeft geen invloed of voert geen controle uit op deze gegevens. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van basnoe.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. De gegevens op deze site en externe sites kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Vanwege de complexiteit van technische systemen kan een continue beschikbaarheid en foutloos en onderbroken functioneren van de website niet gegarandeerd worden.

  • airfrance
  • etihad-logo
  • qr-logo
  • slm
  • KLM
  • emirates logo
  • turkish